Cenika fortsetter som General Partner for DHK – Drammen

Cenika fortsetter som General Partner for DHK

Blir med i DHK for 7. år på rad

Svein Tore Moe, admininstrerende direktør i Cenika sier:

Cenika er inne i sitt 7. år som sponsor til DHK. I denne tiden har DHK bidratt veldig bra mot breddeidretten i distriktet. Dette er viktig for Cenika. At vi i tillegg fikk et NM gull i jula gjør ikke engasjementet lavere hos ansatte i Cenika. Vi ønsker at DHK kan bygge videre på den fine trenden de nå er inne i.

Blant DHK sine andre sponsorer treffer vi selskaper og personer som bidrar til relasjoner i arbeidslivet som styrker både Cenika og andre sponsorer.

Kamp for glede er en flott mulighet for Cenika å gi noe tilbake til andre som trenger det gjennom håndballen. Vi har brukt siste hjemmekamp før jul til å donere bort til organisasjoner som rett Fram Opplevelser, Unicef og Kirkens Bymisjon. Dette er blitt en viktig og flott tradisjon for både Cenika og DHK.

Arne Dokken, daglig leder i DHK sier:

Vi er stolte over at Cenika fortsatt ønsker å være DHK sin General Partner for sesongen 2018/2019. Et Partnerskap som utvikler seg år for år og som viser viktigheten av et lengere samarbeid. Cenika og DHK samarbeider på forskjellige nivåer og er opptatt av de samme verdiene. Vi gleder oss til å ha Cenika som kaptein på vårt partnerlag.