Før kampen: Gøran Sørheim – Drammen
Foto: Haakong Hallingstad

Før kampen: Gøran Sørheim

Gøran gir oss innsikt i lagets forberedelser før siste seriekamp

Det ble flere spektakulære resultat i forrige serierunde, med vår seier over Halden og Elverums overkjøring av Arendal. Forberedelser er viktig for å, ikke bare unngå slike tap men også å påføre dem. Gøran er en erfaren spiller med mange kamper under beltet både i DHK og utlandet. Vi tok derfor en prat med ham om nettopp forberedelser inn mot Bækkelagskampen.

Nå er det Bækkelaget som er neste motstander, Gøran. Hvordan har laget forberedt seg mot den kampen?

– Vi har en prosedyre som vi kjører før hver kamp. Å finne motstanderens styrker og svakheter og er alltid en viktig faktor. Men aller viktigst er å få vårt eget spill til å fungere.

Hva er styrkene til Bækkelaget føler du?

– De har en god skytter i Sundal og gode duelspillere i Hauge og Fabian som kommer til å gjøre kampen meget tøff for oss. Sterke karer.

Hvordan kan vi unngå å gå på en lignende smell som Arendal gjorde mot Elverum og Halden mot oss? Begge lag hadde jo mye å spille for.

– Vi har kanskje ikke gått på like store smeller denne sesongen, men vi har hatt perioder i kamper hvor korthuset falt helt sammen. Svaret er så enkelt som det høres ut, vi må være på fra start. Vi er ikke så gode at vi kan lene oss tilbake og holde de unna. Selv med ti-måls fordel før andreomgang mot Halden, var fokuset til Kristian fortsatt at vi ikke måtte lene oss bakpå. 

Hvordan forbereder du deg til kamp, Gøran?

– Jeg ser en del video på egenhånd for å se på de situasjonene jeg kan komme opp i både defensivt og offensivt. Så er det viktige forberedelser med mat og nok væske sammen med nok søvn. Like kjedelig som det er effektivt. 

 

Med kampstart 19:45, onsdag blir det en kveldsthriller for alle i publikum. Kjøp billettene online på:

https://dhk.ticketco.events/no/nb/e/eliteserien_haandball_menn_dhk__baekkelaget

 

Vel møtt og heia DHK!