Før kampen: Oskar Olafsson og Erik Alm – Drammen

Før kampen: Oskar Olafsson og Erik Alm

En som har spilt for Bækkelaget og en imot, i ungdommen står sammen for å slå de på hjemmebane, onsdag

Siste hjemmekamp før sluttspillet, nærmer seg og med seier mot Bækkelaget vil gutta sikre sølvet. En som kjenner Bækkelaget bedre enn de fleste er Oppegård-gutt, Oskar Olafsson.

Som juniorspiller hospiterte han en hel del i Bækkelaget.

 

– Da jeg spilte i Kolbotn så var det en samarbeidsavtale med Bækkelaget. Jeg trente med de to ganger i uken og fikk prøvd meg i flere kamper også. Jeg var veldig som fikk være med å vinne to Junior-NM med Bækkelaget og én bronse med seniorlaget.

 

Er det noen kjente for deg på laget nå da?

– Nei ikke nå lenger. De som jeg kjente har alle byttet klubb.

 

Hvordan blir det for deg å møte en gammel klubb da?

– Det skal gå helt fint. Jeg var aldri på laget sånn ordentlig da jeg bare hospiterte, så jeg skylder DHK mer enn Bækkelaget. 

En annen som har møtt Bækkelaget i oppveksten er Oppsal-gutt, Erik Skifjeld Alm.

Erik hvordan blir det for deg å møte Bækkelaget, onsdag?

– Det er en klubb jeg har møtt i lokal gutteserie, andredisvisjon, førstedivisjon og senere Eliteserien med Oppsal og senere DHK. Det var en skikkelig rivaliserende kamp hvor man møtte mange man gikk på skole med så hvem som gikk av med seieren der avgjorde hvem som var best til neste gang. Det var alltid en tøff og hard kamp så det blir morsomt å møte de nå i en så avgjørende kamp, hvor vi i utganspunktet har overtaket. Men man vet jo aldri hva andre lag kan komme med.

 

Kampstart er 19:45, onsdag. Billetter får du kjøpt på:

https://dhk.ticketco.events/no/nb/e/eliteserien_haandball_menn_dhk__baekkelaget