Kristian signerer ny kontrakt – Drammen

Kristian signerer ny kontrakt

Kjelling blir å se på sidelinjen i fire nye år.

Kristian Kjelling forlenger med DHK til ut 21-22 sesongen. I utgangspunktet hadde han ett år igjen av kontrakten, men fikk et nytt kontraktforslag som han trengte liten tid på å takke ja til.

– Dette kommer selvfølgelig ikke som skudd fra klar himmel dette kontraktsforslaget. Vi har snakket om det underveis og da tilbudet først kom så var jeg allerede innstilt på å fortsette. Jeg tror på at det tar tid å bygge klubb. Kontinuitet på trener- og ledelsens side er oppskriften som skal til for å bygge noe stabilt.

Var det nye garantier om forsterkninger som fikk deg til å bestemme deg?

– Nei det er ingen garantier for ytterlige forsterkninger som jeg har fått. Jeg brenner for dette prosjektet som vi har startet her. Dette er noe jeg vil se fullført.