Før kampen: Intervju med Mads Fredriksen – Drammen

Før kampen: Intervju med Mads Fredriksen

Som daglig leder og assistenttrener i Halden, har han fingrene borti det meste i Festningsbyen.

Onsdagens kamp mot Halden blir en riktig thriller når to lag som kjemper om medalje, møtes til dyst. Halden har gjort en sterk sesong og har kommet i en posisjon til å utfordre DHK om tredjeplassen. Samtidig sitter våre gutter, med litt hjelp fra Elverum med muligheten til å snyte Arendal for andreplassen skulle det stå til seier i Halden. I den anledning tok vi en prat med daglig leder og assistenttrener i HBK, Mads Fredriksen.

Mads, dere har hatt en sesong hvor dere har ligget på øvre halvdel av tabellen, mesteparten av tiden. Hva synes dere selv om sesongen så langt?

– Altså den har gått over all forventning. Vi satte oss som mål å klare sluttspillplass, skulle vi ligge godt an så økte vi det til topp fem. Nå er vi innenfor rekkevidde på en pallplass så vi er godt fornøyde og ligger langt foran skjema. Vi hadde jo en veldig flyt før bortekampen mot dere i høst, etter det har det stabilisert seg mer.

Ja er det håndballfeber i Halden for tiden?

Nei det er ikke helt håndballfeber, men vi har hatt en økning i antall besøkende i hallen. Vi føler vel at hallen våres ikke innbyr til hyggelige håndballopplevelser og skulle helst ha hatt en ny hall. Jeg tror nok at per dags dato er det deiligere å sitte hjemme.

Nå skrider vi inn mot kamp, hvordan har dere forberedt dere mot DHK?

– Vi møtte DHK i sommer og da slet vi veldig med Hermann, Gøran og Jokke. Hermann var ikke med i høst men da var Gøran veldig god. Vi ble også taktisk utspilt i den kampen. Så vi har brukt tid på å evaluere den kampen og de seneste DHK-kampene for å være bedre rustet til denne kampen. For oss handler det om å være gode på det vi kan. Det blir håpløst å prøve masse nye ting nå, vi må bare kjøre på med det vi kan og få det til å sitte.

Av det du tør å dele med oss, hva er Halden sine styrker?

– Ja nå må jeg være forsiktig med hva jeg deler her. Vi er veldig uredde. Vi kaster oss framover og har da scoret mye mål, som igjen har resultert i en del bakover. Vi løper veldig mye, det er et veldig løp-sterkt mannskap vi stiller. 

Hvilke spillere må vi se opp for?

– Våre nøkkelspillere er Trym Bilov-Olsen og Victor Skillhamar. De må fungere for at spillet vårt skal sitte. Litt som med dere og deres nøkkelspillere. Forskjellen er at dere har flere matchvinnere. Vi gleder oss veldig hvertfall.

 

Kampstart er 18:00. Ønsk gutta masse lykke til og bli gjerne med og hei gutta fram 😀