DHK-Haslum 28-23 – Drammen
Foto: Haakon Hallingstad

DHK-Haslum 28-23

Godt forsvar, god målvakt og lynraske vinger avjorde for DHK

DHK mot Haslum er en moderne klassiker å regne, med mange tette kamper og høy temperatur. Dette så vi sist i semifinalen før jul, da det hele ble avgjort på en straffe, etter at tiden var ute. Så tett skulle det ikke bli i går. DHK tok tidlig grep om kampen og hadde en variasjon i ledelse på mellom ett og seks mål, resten av kampen. Det var en kamp preget av to gode forsvar og to gode keepere som gjorde det vanskelig å score i etablert spill. Det hele ble nærmest avgjort på kantene hvor Erik Akm og Aksel Horgen delte 13 mål i mellom seg; Aksel ble forøvrig kreditert med bestemannsprisen.

Kristian hadde dette å si etter kampen:

– Det var en jevn affære, som det alltid er mot Haslum. Det var en kamp som startet i et voldsomt tempo, 10 første minuttene gikk veldig fort og så fikk vi roa det ned etterhvert. Forsvaret begynner å sette seg utover i kampen, Mathias står bra i kassa og vi er foran i hele kampen. Gutta gjør det vi har blitt enige om, så oppsummert så synes jeg det er veldig bra.

Vi har en veldig sterk hjemmestatistikk nå, fortell oss litt om det.

– Jeg tror gutta er veldig glad i å spille i Drammen. De har veldig lyst til å vise seg fram og når sesongen skrider framover og man gjør det så godt hjemme gir det en veldig motivasjon i tillegg til en lyst på å holde den gode hjemmeformen.

 

Neste hjemmekamp er 21. mars mot Bækkelaget, 19:45. Vi sees!