Før kampen: Oskar Olafsson – Drammen

Før kampen: Oskar Olafsson

Oskar er nyutdannet i jobb og topphåndballspiller

Oskar har etablert seg som en viktig spiller DHKs midtforsvar, men han er ikke bare håndballspiller. Som nyutdannet er han også i full jobb. Vi tok en prat med Oskar for å høre om alt fra vaner før kamp til vonde albuer.

Hei, Oskar. Først og fremst, hvorda går det med albuen?

Ja jeg skadet meg jo i kampen mot Nøtterøy før jul i et skuddøyeblikk. Den har liksom ikke helt   gitt slipp. Klart den ble ikke bedre av å spille cupfinalen, men aldri i livet om jeg skulle gått glipp av   den. Den tar fortsatt litt før den blir helt fin, så vi må bare være tålmodig.

Men, Oskar hvordan er tilværelsen som nyutdannet og i jobb sammen med dager som topphåndballspiller?

– Det synes jeg er «kjempekjekt». Jeg trives utrolig godt med å kombinere jobb og håndballen. Jeg føler meg veldig heldig som fikk muligheten til å gå rett i jobb etter skolen. Det er litt annerledes hverdag enn studentlivet, men det er bare positivt.

Så med jobb og håndballkarrière, har du tid til kampforberedelser?

– Jada det blir nok tid til det. De viktigste forberedelsene gjøres ikke gjennom musikk eller ritualer, men gjennom kost og søvn. Før kamp sørger jeg for rikelig med søvn og spise godt gjennom dagen. Det kanskje viktigste er væskebalansen så jeg passer på å få i meg nok væske 48 timer før kamp.