Før kampen: Mathias Kolstad Holm – Drammen

Før kampen: Mathias Kolstad Holm

Formkurven til laget ser veldig bra ut

Med uavgjort mot Arendal og ett poeng sikret, går ferden hjem til Drammenshallen og en thrillerkamp mot Haslum. Med en luke på bare to poeng ned til både Halden og Haslum, vil en seier være avgjørende for å sikre pallplass og en best mulig plassering før sluttspillet.

For å finne ut hva slags form gutta er i tok vi en prat med en som har vært med i gamet en stund, Mathias Kolstad Holm.

Mathias, du har vært med på mange serieavslutninger, i hvilken retning føler du formkurven til laget peker?

– Jeg synes formkurven ser bra ut. Med unntak av bortekampen mot Falk har det stort sett vært mye bra. Vi har fortsatt flere ting å jobbe med, men jeg opplever en fin og god positivitet i gruppen. Så synes jeg det er morsomt å se Herman i slag, etter alle de skadeproblemene som han har hatt denne sesongen. Han var helt konge mot Arendal.

Hvis vi beveger oss over til neste kamp, Haslum. Hvordan har disse kampene vært i de senere årene?

– Vi har dessverre tapt for mange ganger mot Haslum. Dette er i motsetning til mine tidlige år i klubben, hvor vi var i teten mot de. Vinner vi onsdag så er det et stort steg for å tippe balansen i vår retning, men først må vi vinne. Jeg tror vi får veldig tøff kamp. En kamp som er nervepirrende å se på og gøy og mentalt utmattende samtidig, å spille. Vi så hvor jevnt det var i semifinalen og vi tapte jo borte mot de uken etter.

 

Klokken 18:00 går kampen av stabelen i Drammenshallen, onsdag kveld. Dette blir en strålende avslutning på en festdag i Drammen etter det som forhåpentligvis blir en dag med fint vær og en spennende skisprint. Vi sees!!