Arendal-DHK 30-30 – Drammen
Foto: Martin Hallingstad

Arendal-DHK 30-30

Poengdeling på sørlandet

Før gårsdagens match var det kun ett poeng som skiltes DHK og Arendal og med seier der kunne gutta gått opp på andreplass i serien. Det skulle bli en tøff kamp borten mot et av de beste lagene i ligaen, men DHK kom godt i gang og ledet da det var halvspilt kamp.

– Vi er fornøyde med angrepsspillet våres i lengre perioder men vi sliter bakover og får ikke treff der. Men når vi ligger under med ett må, 30 sekunder igjen av kampen så må vi si oss fornøyde med resultatet, kunne Kristian si etter kampen.

Og med ett poeng til hver er tabellplasseringen fortsatt den samme og DHK har bronsen i sine hender og en god plassering med tanke på sluttspillet.

Neste kamp blir ikke noe mindre en thriller. Da er det Haslum som tar turen til Drammen og vi husker alle den dramatiske, nervepirrende og fantastiske kampen i semifinalen før jul hvor vi snøt Haslum for finaleplass i siste sekund. Kampen starter klokken 18:00, vel møtt og heia DHK!