Fotograf: Håkon Hallingstad

DHK – Kolstad 29-24

Aksel ble man of the match i seieren mot Kolstad

DHK fortsetter den sterke hjemmeformen og ikveld var det Kolstad som måtte unngjelde. Guttene hadde mye revansjere etter en svak kamp borte mot Kolstad i høst, men som IL Tempo Gigante var det et par sveiv som måtte til før vi kom skikkelig i gang.

Det var nemlig Kolstad som kom best i gang. De første fem minuttene hang ikke forsvaret vårt sammen og vi hadde store vansker med å komme oss samlet hjem i forsvar.

Dette skulle derimot snu etter en velplassert time-out 10 minutter ut i kampen. Om det ble puttet noe i vannet i time-outen vites ikke, men Kristian kunne etter kampen fortelle at det var fokus på å få opp trykket og jobbe mer kollektivt. Uanset hva det var kom DHK seg kraftig etter dette, og Mathias Kolstad Holm begynte å mure igjen bakover. Aksel hadde en veldig god kamp og scoret mange nøkkelmål fra sin kantrolle. En annen unggutt som også var skrudd på idag. Thomas Boilesen hadde veldig mange gode innleveringer i kampen, og for de som så på innbytterbenken da han var der; kunne se en Boilesen revet med lagt utover den ellers så rolige gutten.

DHK fikk en luke på fire mål og slik holdt det seg jevnt gjennom hele kampen til sluttresultatet ble spikret 29-24. Og med tap for Arendal mot Nøtterøy, ligger vi kun ett poeng bak sølvmedalje. Med en bortekamp mot serietoer Arendal neste uke, styrer vi selv hvilken plass vi ender på.  Kom i hallen og følg DHK i de resterende hjemmekampene.