Før kampen: Intervju med en tidligere DHKer – Drammen

Før kampen: Intervju med en tidligere DHKer

Roar Fikse Forbord er tilbake i Drammen - på motsatt side.

I januar signerte Kolstad et kjent ansikt for Drammenserne. Etter et halvt år i Charlottenlund i førstedivisjon valgte Roar å flytte  på seg til eliteserielaget, Kolstad. Roar var dermed ikke med i bortkampen i Trøndelag i høst, så det blir første gang han møter DHK på motsatt side.

 

Roar, hvordan går det i Kolstad?

– Det går veldig bra. Deilig å være tilbake i Eliteserien og Trøndelag. Før kampen mot Elverum i går så sto vi med full pott på tre kamper, så litt bittert var det at vinner-«streaken» slo sprekker i går. Vi følte at vi hang godt med i kampen og at vi kunne tatt med oss alle poengene. Men Elverum er det beste laget i ligaen og det er klart at de klarer å holde seg rolig i avgjørende øyeblikk i kampen. De er vandt med Champions League så Trøndelag-Spektrum er ikke det samme da.

Hvordan blir returen til gamle trakter?

– Det blir veldig moro. Jeg trivdes veldig godt i Drammen og kom godt overens med både spillere og trenere . Flere av gutta holder jeg fortsatt god kontakt med og vi har pratet mye om at denne kampen blir gøy. 

Du reiste jo før denne sesongen, og selv om mye har forandret seg så kjenner du fortsatt spillestilen til laget og flere av gutta. Har Stian snakket med deg om DHK?

– Nei ikke ennå. Fokuset har jo ligget på ELverum-kampen frem til i går, men jeg regner med at vi kommer til å ta det opp i analysene i de neste dagene. Stian er dyktig på analyser så hvor mye hjelp jeg kan stille med er usikkert.

Tror du det er en fordel for deg som spiller at du har vært i DHK så nylig, eller kan det være en ulempe?

– DHK kjenner jo meg, men jeg kjenner de. Så jeg kjenner laget mens de kjenner til én spiller, så jeg tror det er en større fordel enn ulempe.

Og til slutt, Roar; hvordan blir kampen?

– Jeg tror dette blir en veldig målrik kamp. Kanskje så mye som over tretti mål til begge parter. Det kommer til å være to lag som springer mye. DHK har jo en V8-motor i Gøran Sørheim på midten så der må vi holde tempoet ellers kan det bli tøft. Skal jeg tippe et resultat så tipper jeg 31-29, fordel Kolstad.

Takk for praten Roar.

Vi gleder oss til gjensyn med Roar og kamp.

Kampen starter 18:00 på søndag. Hjertelig velkommen og heia DHK!