Før kampen: Intervju med Kolstads trener, Stian Gomo – Drammen

Før kampen: Intervju med Kolstads trener, Stian Gomo

- Kjelling har i løpet av av sin tid som trener fått mye ut av sitt mannskap ved å sette gode enkeltspillere i system.

Søndag er det duket for nok en battalje i Drammenshallen. Kolstad tar turen ned fra Trøndelag for å utfordre DHK om to viktige poeng i serieinnspurten. Vi tok en prat med Stian Gomlo, hovedtrener i Kolstad.

Stian dere har startet veldig bra på nyåret. Dere har foreløpig full pott på tre kamper, hva skyldes det?

– Litt av grunnen til de gode resultatene etter hvilen er at vi har fått god tid på å forbedre forsvarsspillet våres samt at vi har fått tid til å restituere etter et tøft høstprogram. Dette igjen førte til at spillere som har vært litt halvveis en periode har kunnet komme ordentlig tilbake og dermed gjøre en forskjell ute på banen. Vi har også forsterket laget noe. De ny-signerte, Lars og Roar har gitt gruppen en ny giv med å skape et bedre nivå på trening samt tilført stallen kvalitet og trygghet i spillets forskjellige faser.

Vi må jo også få en annen treners syn på det arbeidet som DHK har lagt ned. Så hva synes du om DHK denne sesongen i forhold til de tidligere sesongene?

– DHK gjorde mye riktig før denne sesongen. De forsterket godt på overgangsmarkedet samt at de har fått en mye bedre struktur i spillet. Her har kjelling gjort en god jobb. I løpet av sin tid som trener har han fått mye ut av mannskapet gjennom å sette gode enkeltspillere i system. Jeg synes dog at dere har avgitt noen rare poenger borte denne sesongen. Men igjen, dere har allerede sikret årets første tittel og jeg tror flere kan komme allerede denne sesongen.

Til slutt, Stian hva kan publikum forvente på søndagen?

– Jeg håper og tror publikum vil se to lag som liker å spille hurtig håndball. Jeg håper at vi kan henge med på tempoet og matche DHK slik at det blir en spennende kamp som jeg selvfølgelig ønsker at vi vinner til slutt.

Takk for intervjuet, Stian.

 

Hjemmekampen mot Kolstad, spilles klokken 18:00 på søndag. Kom og bær gutta frem til enda en hjemmeseier denne sesongen.

 

Heia DHK!!!