Elverum – DHK Onsdag 20:15 – Drammen

Elverum – DHK Onsdag 20:15

- Vi kommer til å kjempe til siste mann

I morgen er det duket for storkamp «på bygda» når guttane våre reiser inn i de dype skoger for å kjempe mot Elverum.

Med Gøran Sørheim og Johannes Hippe tilbake i form, tok vi en prat om morgendagens kamp.

– Gøran, hvordan er formen?

– Formen er bra. Jeg fikk den gode følelsen tilbake, mot Sandnes etter en tung kamp borte mot Falk.

– Hvordan har de siste treningene vært før kampen?

– Vi har hatt to gode treninger, det har vært veldig høyt tempo og man merker at gutta er klare og gleder seg til å kjempe hardt i morgen. Det er alltid mer spenning i gruppa når man skal møte de beste. Vi har også brukt mye tid felles og individuelt, med mye hjemmelekser på å lære Elverums styrker og hvilke svakheter vi må utnytte.

– Hva er følelsen i laget nå?

– Selvfølgelig, det kommer til å bli kjempetøft. Elverum står med ett tap og en uavgjort, men det som er annerledes med slike toppkamper er at man som spiller kjenner en stor spenning i å møte topplagene. Det er ingen som kjenner på noe «daffhet» her og vi kommer til å kjempe til siste slutt for å gi de en «rett venstre» og ta med oss to poeng ombord på bussen hjem.

 

– Johannes, som kaptein hvordan motiverer du gutta?

– Det er litt kjedelig svar kanskje, men jeg synes gutta er veldig flinke på det selv, så det er ikke så mye jeg gjør. Særlig ikke før kamper mot Elverum. Men jeg forsøker å fyre opp skikkelig når vi står i ringen i garderoben før kamp og så er jeg vel litt ekstra gira i løpet av oppvarminga, roper og skriker og håper det smitter over på de andre 🙂

 

Ta turen oppover i morgen om du har mulighet. Om ikke kan du følge kampen direkte på håndballtv.com, eller se live oppdateringer på håndballive.no

 

Vi gleder oss masse, heia DHK!!!