DHK-Sandnes 37-20 – Drammen

DHK-Sandnes 37-20

Etter forrige ukes forsmedelige tap borte mot Falk Horten var gutta fast bestemt på å «gjenreise kjerringa» og komme tilbake på vinnersporet. Og for en kamp interessant kamp det skulle bli. Sandnes hadde gjort feil med sine egne drakter, slik at det måtte låne bortedraktene våre. Et høyst uvanlig øyeblikk, som nok de fleste  av klubbens draktsponsorer kunne si seg fornøyde med. Det gikk heller ikke mange minuttene før en nøytral tilskuer kunne se at dette ikke ville bli en nervepirrende og spennende kamp. DHK tok hardt grep om kampen samtidig som Andreas Bjørkman Myhr, som forøvrig ble banens beste stengte «sjappa» fullstendig.

Gutta fortsatte å kjøre på gjennom andreomgang og sluttresultatet ble ny scoringsrekord for sesongen med 37 mål. Trener Kristian Kjelling var godt fornøyd etter kampen og kunne også kommentere at samtlige utespillere noterte seg for et mål i kampen. Til onsdag venter Elverum borte.

Om du ikke har muligheten til å ta turen kan du se kampen direkte på håndballtv.com, eller følge kampen «live» på håndball live (link under).

http://www.handballtv.com/

https://www.handball.no/system/live-kamper/