Endelig gull! – Drammen
Her fra fjorårets cupfinaleseier.

Endelig gull!

DHK vant sin 2. NM pokal etter 28-23 seier over Bodø i Oslo Spektrum

Bodø tok ledelsen 1-0 men etter dette var DHK i føringen gjennom hele kampen.  Det ble ingen reprise av seriekampen 16. desember.  Bodø hang godt med, og stillingen til pause var 12-11 til DHK.

Etter pausen var det DHK som scoret først og utover i omgangen fikk gutta satt forsvaret skikkelig og dro i fra.  Hele  8 mål var ledelsen på det meste. Bodø fikk pynte litt på resultatet mot slutten av kampen men NM-gullet var aldri truet.

Det var en lettet og glad gjeng som kunne motta sine medaljer og pokaler, 10 år etter siste NM-triumf.