Hva er ditt beste cupfinaleminne? – Drammen

Hva er ditt beste cupfinaleminne?

Dhk har de siste ti årene vært i flere cupfinaler og det er og noen av dagens spillere som har spilt cupfinale for Dhk før. I anledning av cupfinalen spurte vi Gøran, Mathias og Spanne, samt Jan-Erik Alberts fra suporterklubben; hva som var deres beste cupfinaleminne

Gøran: 

– Det har blitt noen cupfinaler med Dhk opp gjennom årene, men det aller beste minnet er fra junior-nm da vi slo Fet/Romerike ovrlegent. Vi ledet hele 16-1 en periode i kampen, hvor jeg også noterte meg for flere mål.

Mathias

 De beste minnene jeg har er fra den finalen i 2007 som vi vant. Husker vi gikk inn på parketten før kamp og det satt ca. 2.000 drammensere kledd i blått som heia på oss; får fortsatt gåsehud av å tenke på det! Vi møtte jo Fyllingen i den finalen og hadde møtt de hjemme i Drammenshallen et par uker i forveien og slått dem, litt lignende som denne gangen med Bodø, vi spilte bra og vant klart. Det  var en morsom kamp å spille. Husker godt jeg ble byttet ut da det var 10-15 minutter igjen av kampen og vi hadde sikra seieren – sinnssykt deilig følelse! Klubben hadde ordnet gulldrakter til oss som vi tok på etter kampslutt, alle var i lykkerus og vår første NM-gull i seniorklassen var i boks. Ordføreren kom ned i garderoben vår og holdt en tale der han sa at: «nå er dere kongene av Drammen» 🙂 < strong>De to andre cupfinalene etter det var nedturer dessverre. Vi møtte Elverum to år etterpå og leda lenge, nesten hele kampen, men ble feige på slutten og senket tempoet. Da slutta vi å skåre og tapte helt på slutten, dritkjipt. Vi møtte Haslum i finalen to år etter det. Da lå vi bak hele tida. Jeg trodde vi hadde sjangs helt til Gøran blei grisetakla og skada – da endte vi opp med å få juling. Det var vondt og flaut..< strong>Christian<< strong> Mitt beste minne må være når vi slo Fyllingen. Politieskorte inn til drammen og en haug med mennesker som tok oss imot. Der var det mange hundre som venta på oss, vi kasta ut gullballer til dem, spiste og festa hele natten lang – beste romjulsfesten jeg har vært på!< strong>Jan-Erik Alberts<< strong>Cupfinaleseieren i 2007. Kjempebra stemning under kampen, masse folk som heiet på DHK💙 Utrolig stort å få se gutta ta imot medaljer og kongepokalen. Var greit blank i øya da gitt Husker også vi fra supporterklubben gav Svenna sølvpuss på festen i Drammen etterpåSiste cupfinalen hvor vi tok sølv tok jeg bilder. God stemning på tribunen, moro å sitte så nære banen men det ble «dessverre» bare sølv.