DHK-Bodø 35-21 – Drammen

DHK-Bodø 35-21

Mathias har tatt for mye tran

Onsdagens bortekamp ble en liten nesetyver  for gutta våre, med tap i Bergen. Stemningen i garderoben var ganske nedbrutt. I en prat med kaptein, Hippe etter kampen i går; fortalte han at stemningen var sur og at praten i garderoben i dagene etter tapet, var om å reise seg mot Bodø.

Og for en gjenreisning det ble. Det var aldri snakk om noe annet enn seier for gutta gjennom kampen. DHK tok styringen fra første sekund og skåret 20 mål i første omgang og kunne sluppet inn 9.

-Forsvaret vårt var så disiplinert idag. Vi klarte effektivt å sperre av de tunge gutta deres og ga de få gode skytemuligheter. Mathias spilte jo sin beste kamp i år også så det var ingen nåde. Kunne Kristian melde etter kampen.

For å sette det i perspektiv: Herr, Kolstad holdt pølsebua stengt i nesten 10 minutter ut i andreomgang og det var ikke skifte i gir i den andre enden heller, hvor skåringene fortsatte å renne inn. Tempoet gikk noe ned, utover i andreomgang og Bodø reduserte mellomrommet noe. Men etter et par «timeouter» var tempo igjen på topp og vi endte opp med en målforskjell på hele 14 mål. Cenika, som var kampsponsor, ga organisasjonen, Rett Fram 5.000 kroner for hvert mål DHK skåret. Da dommeren blåste av kampen hadde gutta samlet inn hele 175.000 kroner til organisasjonen. Med litt kjapp hoderegning blir det småpene 35 mål. Det er også foreløpig skåringsrekord for gutta i «hallen» så langt i sesongen. En kjempebra generalprøve til cupfinalen, nå gleder vi oss, heia DHK!!