OBOS ny sponsor for DHK – Drammen

OBOS ny sponsor for DHK

Feirer med å gi ut 100 billetter til cupfinalen, til de første 100 som melder seg inn i OBOS

Tidligere i høst inngikk OBOS og DHK en samarbeidsavtale. Avtalen gjelder for denne sesongen og neste sesong. OBOS blir også hovedssponsor for DHK-Ung, som er en satsing på yngre spillere i nærområdet, gjennom å tilby treninger til de forskjellige lagene rundt om i regionen slik at, klubbene kan holde på spillerne lenger. Både OBOS og DHK har troen på at trygge omgivelser er med på å skape gode spillere og de tryggeste omgivelsene finner man i nærområdet. For å feire denne samarbeidsavtalen, gir OBOS ut 100 billetter til cupfinalen til de første 100 som melder seg inn i OBOS.

OBOS-medlemskap er fornuftig for alle i alle aldre, men spesielt de unge, som senere skal inn på boligmarkedet. Jo tidligere de meldes inn, jo lenger OBOS-ansiennitet får de. Hva med å gi det som en julegave?  

Hvordan skal det skje i praksis?

Jo, dette skjer gjennom en personlig oppmelding i lokalene til DHK i Drammenshallen.

Hva koster dette?

Innmeldingsavgiften er på kr. 300  frem til 31. desember. Deretter blir det en årlig kontingent på kr. 200.

Husk!! Cupfinalen er de 29. desember, så ønsker du en billett må du bestille før det.

Hva får jeg gjennom et OBOS-medlemskap?

Utenom cupfinalebillett (én per nytt medlemskap), får du fordeler på boligmarkedet gjennom OBOS-solgte leiligheter, men også Block-Wathne leiligheter som er et datterselskap av OBOS. Det er også mange rabatter du kan innhente i forskjellige kjeder og butikker.

DHK får også 200 kroner per nye medlemskap fram til og med 31. Desember. F.eks: 100 nye medlemskap= 20.000 kroner!!!

Vil du lese mer om OBOS, gå inn på deres hjemmeside, OBOS.no

Vi gleder oss masse til dette samarbeidet 🙂