Borteseier mot Bækkelaget – Drammen

Borteseier mot Bækkelaget

- Vi forsvarer oss meget bra og får derfor en del kontramål

Søndag kveld, gjestet dhk, Bækkelaget i Oslo. Fjorårets serietoer hadde fått en blandet start på sesongen, men enhver kamp lever sitt eget liv og det skulle bli en tøff kamp hvor det var vanskelig å spå vinneren.

– Vi sliter i store deler av kampen med etablert angrep. Vi klarer ikke helt å få flyten og det fører til perioder hvor vi skårer mange mål, før vi igjen får perioder med tørke. Heldigvis sitter forsvaret bra, noe som fører til at vi får flere kontringer vi utnyttet godt.

Sa Kristian etter kampen.

Thomas Boilesen og Gøran Sørheim, hadde begge fem mål-poeng etter kampen, og var begge enig at det var en «frem-og-tilbake» kamp.

– Det var en merkelig kamp egentlig. Vi leder 11-5 i løpet av kort tid. Så får vi en periode hvor de klarer å utligne før vi igjen går til pause med en tremålsledelse. 

Kunne Gøran kommentere. Thomas sier seg enig men vil også tilføye:

– Hykkerud er veldig sterk og skaper mye plass for oss andre noe som åpnet opp for flere langskudd.

Bestemannsprisen gikk til Erik Alm som skåret 7 mål. 16. Desember er neste hjemmekamp. Da gjester Bodø. Dette blir en kamp sponset av Cenika, hvor vi samler inn gaver til de trengende i byen. Julenissen kommer også, så vis dere fra den beste siden.