Viktig hjemmeseier over Halden – Drammen

Viktig hjemmeseier over Halden

Sørheim med 13 scoringer!

DHK var revansjesugne etter tapet for Haslum forrige uke.  Anført av Gøran Sørheim gikk hjemmelaget rett i tet.  Ledelsen holdt til 15 minutter ut i 2. omgang, da utliknet Halden og kampen sto og og vippet inntil hjemmelaget på nytt fikk en liten ledelse som til slutt endte med 3-måls seier.

Publikum, ca 1000 i tallet, fikk oppleve en spennende og fartsfylt kamp der hjemmelaget tilslutt tok 2 viktige poeng i kampen om å kjempe i toppen av årets serie.

Drammen HK-Halden Topphåndball  30-27 (17-13)

Utvisninger: DHK 2 x 2 minutter. Halden 5 x 2 minutter.

DHK: Mathias K. Holm og Andreas Björkman-Myhr – Erik S. Alm 3, Christian Spanne 4, Joakim A. Hykkerud 4, Thomas Boilesen, Jesper Hagen, Gøran Sørheim 13, Johannes Hippe 3, Espen G. Våg 1, Oskar Olafsson, Lasse Larsen Thorsbye, Ola Hoftun Lillelien, Ole-Jacob Borch 2.

Toppscorer Halden: T. Bilov-Olsen.