Haslum – dhk. Kl.18:30 – Drammen

Haslum – dhk. Kl.18:30

Kaptein, Johannes Hippe ble matchvinner i siste minutt forrige uke, mot dagens motstander Haslum. For hovedpersonen selv var dette et stort øyeblikk, som resulterte i en sterk emosjonell opplevelse.

– Det var rett og slett en enorm glede som gikk gjennom meg da seieren var sikret. Så ble det vel mye følelser med tanke på all det klubben har vært igjennom. Det var så fint å se hvor glade alle. Man kunne kjenne gleden i hele hallen, særlig med tanke på hvor mørkt alt så ut i denne klubben, for ikke så veldig lenge siden. Jeg unner alle i laget og rundt klubben og dem gleden og da resulterte det hele i litt ekstra emosjonell feiring.

Etter kampen gjelder det å omstille seg og gjøre seg klar for neste kamp. Hvordan har denne uken sett ut på trening?

– Uken har vært bra for laget. Vi har trent godt og klare for kamp. Man får noen svar når man skal møte samme lag igjen, allerede etter en uke så det har vært fokus på å rette de feilene og styrke spillet.

Er det noen som virker mer tent?

– Jeg tror at alle er ganske klare for denne kampen. Vi vinner med ett mål i siste minutt, i tillegg til en strafferedning. Vi ønsker ikke å være avhengig av slik «tur» for å vinne. Så vi er klare for å gå i krig!

Vi ønsker gutta lykke til i Bærum. Heia dhk!!!

 

Kampen begynner 18:30 og du kan se den direkte på håndball tv:

http://handballtv.com/?match=61957

Du kan også følge kampstatistikk live på:

https://www.handball.no/system/live-kamp/?matchId=6585888