– Det blir ikke vanskelig å motivere seg mot en omkamp – Drammen
Foto. Drammens tidende

– Det blir ikke vanskelig å motivere seg mot en omkamp

Onsdagens semifinalekamp mot Haslum ble et stort klimaks og masse glede, da det var klart at dhk gikk til finalen. Dette var en slitekamp uten like og var en stor mental påkjenning for alle som var i hallen, spesielt gutta selv. Joakim Hykkerud er en mann med mange store kamper under beltet og vet godt hva som skal til for å ikke miste fokus etter en slik kamp.

– Det blir ikke vanskelig å motivere seg til en slik kamp. Vi har sugd på cupfinalekaramellen noen dager nå, men fokuset er flytta over til to nye poeng.

– Haslum er nok veldig revansjesugne etter den kampen, men det er på en måte vi også. Vi var ikke fornøyd med hvordan vi spilte den kampen og vi ønsker å komme oss opp på nivå igjen fortest mulig. Vi har en tøff kamp igjen mot Halden allerede til helgen, så vi må prestere.

Hva lærte dere av Haslum i den forrige kampen?

– Haslum har sitt spill og vi vet hva det er (kan ikke dele for mye før kampen 😉 ). Og de gjør det spillet veldig godt, så vi må klare å skape mer brudd på de og forstyrre dem mer for å få de ut av rytmen. Jeg syntes vi slapp inn for mange mål tidlig sist så vi må være skrudd på fra start og «oppe i ringa» når dommern blåser.

 

Kampen spilles i Bærum, på Nadderud Arena, onsdag klokken. 18:30.

 

Du kan følge kampen på livesending på:

https://www.handball.no/system/live-kamper/

Eller på håndball-tv:

http://handballtv.com/?match=61957