Utrolig deilig – Drammen

Utrolig deilig

Gutta sikra to veldig viktige poeng for å henge med i toppen

Onsdag kveld gjestet Arendal Drammenshallen til match. Etter to strake tap, var det en spent stemning på om gutta klarte å snu den lille trenden og komme tilbake igjen på rett kjøl. Og det klarte de med bravur. Det ble en sterk hjemmeseier mot Arendal, som vi tapte hjemme for i forrige sesong.

– Vi gjør det veldig veldig bra fra start. Vi leder 8-2 på det største. Men det er tøft når de kommer jaktende bakfra noe som resulterer i en litt hektisk annen-omgang. Jeg synes vi klarer å dra det i land på en anstendig måte, litt mye fokus på dommeren en periode som vi må luke bort men ellers veldig fornøyd.

Kunne Kristian fortelle etter kamp.

Mathias Kolstad Holm hadde en veldig sterk kamp, noe som medførte at han sto nesten samtlige 60 minutter i mål i en banens beste kåring.

– Det var deilig. Nå hadde vi to kjipe tap som vi måtte riste av oss og det var en utrolig deilig seier. Arendal er et topplag så dette var en kjempeprestasjon