DHK-Arendal i Drammenshallen onsdag kl. 20:30 – Drammen

DHK-Arendal i Drammenshallen onsdag kl. 20:30

Gutta er revansjesugne

Søndag ble det et knepent tap mot, Kolstad. Allerede i morgen spiller vi neste seriekamp, mot ØIF Arendal i Drammenshallen. Etter to strake tap er det på tide å reise kjerringa igjen og klubbveteran, Mathias Kolstad har delt noen tanker med oss om morgendagens batalje.

Mathias, hva tenker du om morgendagens motstander?

– Arendal er et bra og tøft lag å møte. De er bra samspilt, har levert medaljeprestasjoner i mange år nå og har en rutinert ringrev som trener i Marinko. Jeg tror det blir en tøff og jevn kamp.

Det har blitt to tap på rad nå, hvordan skal dere gå inn i denne kampen?

– Ja det har blitt to tap, men det var etter en rekke gode kamper fra vår side. Vi må bare plukke opp der vi var og fortsette å bygge stein på stein. Det holder at vi får et par redninger til, noen flere taklinger og setter flere kontringer – så jobbe med de små detaljene tror jeg blir nøkkelen vår til å få en god opplevelse.

Hvem skal vi se ekstra opp for på Arendal?

– På Arendal må vi se spesielt opp for Heia Pedersen, Vidovic, Paulsen og Pedersen på venstrekant. Et godt samspilt lag med flere gode individuelle spillere. Også vil jeg bare legge til på slutten at vi håper så mange som mulig tar turen til kampen i morgen kveld. Det er litt sent men vi trenger all den støtten vi kan få.

 

For de av dere som ikke har muligheten til å komme i hallen er dette en TV2-sendt kamp. Og du kan som alltid følge live-oppdateringer på:  https://www.handball.no/system/live-kamper/