Kolstad – DHK. Søndag 18:00 – Drammen

Kolstad – DHK. Søndag 18:00

Kapteinen har talt

I morgen tar gutta turen nordover for å spille mot Kolstad i Trondheim. Forrige sesong ble det et knepent 27-26 tap på bortebane. Dette ønsker de å rette opp på. I den anledning tok vi en prat med Dhks største tilhenger og kaptein, Johannes Hippe.

– Johannes, hvordan er følelsen før denne kampen?

Feelingen før kampen er egentlig ganske god. Det er en bra stemning i laget og vi ønsker å reise oss igjen etter det knappe tapet mot Elverum. Samtidig er det aldri lett å møte Kolstad, så vi må virkelig være på hvis vi skal ta med oss to poeng hjem til Buskerud.

– Det har jo vært et lengre spillopphold nå, hvordan har det virket inn på nivået på trening?

Nivået på trening har vært bra synes jeg. Tror mange synes det var deilig med et lite opphold i en travel hverdag og har kommet inn i treningen igjen med mye energi. Andre tar med seg impulser fra ulike landslag, så det har sett bra ut.

Hvem på Kolstad må vi se ekstra opp for i morgendagens kamp?

– Det er flere gode spillere på Kolstad vi må se opp for. De har blant annet meget gode kantspillere og bra trøkk i bakspillere som Balstad og Putans. De har også et bra forsvar, så det blir mye å holde orden på. Men vi skal være klare til å ta den fighten.

Men det viktigste er jo hvordan vi leverer varene våre, er det noen av gutta som står i fare for å ta fyr?

– Haha ja det kan du si. Det er flere som har sett sterke ut på trening, Mathias reddet vel en 95% av skuddene på oppvarming her om dagen og Oskar har perfeksjonert stusskuddet sitt enda mer, noe de fleste ikke trodde var mulig. Ellers synes jeg alle ser ut som om de er i godt slag. Så vi gleder oss til søndag.

 

Kampen ser du på håndballtv.com eller så kan du følge stillingen utover i kampen på håndballive. Link i bunnen av artikkelen.

 

http://handballtv.com/?match=61944

 

https://www.handball.no/system/live-kamper/