Fremtidig landslagsveteran? – Drammen

Fremtidig landslagsveteran?

Thomas gjør sakene sine bra på de aldersbestemte landslagene

Forrige helg var det landslagssamling for det forskjellige lagene. Som mange sikkert vet var Joakim Hykkerud tatt ut til A-landslaget, men kanskje litt ukjent for noen spilte Thomas Boilesen for et av de aldersbestemte landslagene våre også.

Gratulerer med uttaket, Thomas hvordan føles det?

Det er alltid gøy å bli tatt ut på landslaget, (vært med landslag for menn 98/99 i fire år nå og spilt 3 mesterskap). Utrolig gøy å få internasjonal matching mot andre gode internasjonale motstandere. Alltid gøy å dra på tur med landslaget hvor vi er en fin gjeng og hvor man utvikler seg sammen med andre jevnaldrende spillere. 
Hvordan nivået er og hvor du selv føler at du står?
Nivået er bra på landslaget. Vi har flere spillere som gjør sakene sine bra i forskjellige klubber i eliteserien og mange spiller på et høyt nivå. Selv føler jeg at jeg står godt i laget og gjør en god figur. Jeg er en av de som har vært med hele løpet siden lm (ulandslag 98) ble starta opp og spilt samtlige mesterskap kan du jo nevne ;).  Har også en småpen statistikk i med kamper og mål  30/80
Hadde du satt deg noen mål før samlingen?
 Ja, at vi som lag får spilt 3 gode kamper. Vi har hatt noen mesterskap der jeg føler vi ikke helt har fått ut potensiale vi har i laget og føler at nå er tiden for å få det ut. Vi har fått nye trenere så jeg er litt spent på hva de kommer inn med, helt sikker på at de kommer til å komme mye bra veiledning for at vi skal få ut potensiale i kroppen. Personlig vil jeg være med å bidra både i forsvar og angrep, aller mest framover og bidra til at samhandlingen i angrepsspillet blir bra. 
Hvordan føler du det gikk?
Vi vant 2 og tapte 1 og føler vi gjør 3 veldig forskjellige kamper. 1 kampen sliter vi veldig forsvarsmessig men spiller en god angrepskamp og vinner 37-36, en kamp med mye mål. Skåret 6. den andre kampen gjør vi en dårlig angrepskamp der vi alle sliter med å få den flyten i angrepsspillet og komme oss til gode sjanser samt vi må spille vledig mye i undertall. Der ble det tre mål. Den siste kampen gjør vi en veldig bra forsvarskamp vår beste av de 3 kampene.Fforsvar er noe vi hatt stort fokus på under samling så det var moro at det satt i siste kampen. Jeg ble skadet i  den andre kampen,  i håndleddet så spilte bare forsvar i den siste og gjorde en god innsats bakover med resten av laget.  Skåret ett.
Om du har lyst til å se Thomas, eller en av de andre gutta i action, kan du ta turen til Trondheim og heie på gutta i morgen.
Om det kanskje er i lengste laget for deg, fortvil ikke for det finnes flere veier til Rom.
På håndballtv.com finner du kampen: http://handballtv.com/?match=61944
Ellers kan du følge kampen på håndball live hvor de holder deg oppdatert gjennom hele kampen: https://www.handball.no/system/live-kamper/