To blå karer med på månedens lag – Drammen
Foto: NHF

To blå karer med på månedens lag

En tøff måned med mange oppturer belønnes

Norges Håndballforbund har tatt ut månedens lag for, oktober og det er positiv lesning, sett fra Dhks perspektiv. Begge de hjemvendte gutta, Gøran Sørheim og Joakim Hykkerud kom med på kåringen.

– Du kom med på månedens lag Joakim, gratulerer!

– Takk. Det er alltid gøy å komme med på kåringer og det gir en motivasjonseffekt til å bare fortsette å gønne på. Jeg tror dette er en boost for hele laget. Håndball er en lagsport og jeg har ikke muligheten til å levere både framover og bakover om ikke jeg får gode baller fra de andre gutta eller har en god makker ved siden av meg i forsvar.

Gøran nikker bekreftende ved siden av.

– Gøran hvordan synes du det har vært å komme tilbake til den hjemlige ligaen igjen?

– Det har gått greit. Jeg synes fortsatt jeg har mye å gå på i spillet mitt, men det går framover og dette er en fin bekreftelse på nettopp det. Så er det utrolig morsomt å spille hjemme igjen og foran drammenserne. Vi merker oppturen blant publikum og det kommer bare flere for hver gang så det er kjempe morsomt.

Førstkommende søndag spiller vi i Trønderhallen mot Kolstad. Den kan dere se «på håndball tv» eller følge live på «håndball live» (linker i bunnen av artikkelen).

Heia DHK!!!

 

 

http://handballtv.com/?match=61944

https://www.handball.no/system/live-kamper/