DHK-Elverum 34-36 – Drammen

DHK-Elverum 34-36

Gutta ledet lenge, men det holdt ikke hele veien.

Søndag ettermiddag tok DHK imot Elverum i Drammenshallen, til det som skulle vise seg å bli en forrykende «thriller» av en håndballkamp. Gutta våre startet friskt med mange gode kontringer og et solid forsvarsspill. Etter som førsteomgangen gled framover, knivet vi om å holde ledelsen et sted mellom 2-5. måls ledelse. Stemningen i hallen var elektrisk og drammenserne som hadde tatt turen bidro virkelig til å løfte taket av hallen. Da klokken viste 30 spilte minutter gikk vi inn i pausen med en 21-19 ledelse og en Gøran Sørheim med hele åtte scorede mål.

Andreomgangen startet veldig bra. Ledelsen holdt seg lenge og økte i perioder. Men det skulle ikke vare. Tiden gikk og Elverum viste mer og mer at de er vandt med spill på høyere nivå, og når de først tok over ledelsen var det ingen vei tilbake. 5 minutter før slutt ledet, Elverum med 5 mål før gutta våre gjorde en tapper siste-spurt og redusert til 34-36. Dermed gikk Elverum forbi oss på tabellen, men de fleste som var i hallen vil nok si seg enig i at dette var et lag som vil bite godt fra seg og gi oss mange gode stunder i resten av sesongen.

Neste hjemmekamp er 08.11 mot Arendal. I gårsdagens kamp var det 1261 fremmøtte i hallen. Dette er fantastiske tall som vi vil bygge videre på, så vi håper å se dere på neste hjemmekamp også. Vel møtt!!