Noen ord fra, Jokke – Drammen

Noen ord fra, Jokke

Joakim Hykkerud har skrevet noen ord om kampen i morgen.

Hei alle; Joakim her.

I morgen møter vi Elverum. Dette blir den tøffeste utfordringen hittil i sesongen. Som mange vet er Elverum mange årig sluttspillvinner av eliteserien, og har kanskje vært det beste laget de siste sesongene. Senest i midt-uka vant de i Champions League, så dette er et lag som strutter av selvtillit. Men det gjør vi også.

Kommer dere i morgen har jeg stor tro på at dere vil se gutta deres blø for drakta, mest sannsynlig også bokstavelig talt. Vi har vunnet alle kampene denne sesongen, og dere kan ta dere f*** i på at vi ikke ønsker å ryke den rekka. Vi har det beste forsvarsspillet i ligaen og vi har sluppet inn færrest mål så Elverum skal få lide for hvert mål de scorer. Får vi bra støtte fra dere på tribunen også, gjør det jobben myyye lettere. Ha en riktig god kveld, sees i morgen og heia DHK!!