DHK til NM runde på Haugalandet – Drammen
Foto: Nils Maudal

DHK til NM runde på Haugalandet

Håper på kvartfinale plass - men tar ikke noe for gitt

DHK setter onsdag kursen mot Haugesund for å spille om retten til kvartfinale i Norgesmesterskapet.

På sine hjemmesider skriver Haugesunds avis følgende: «Haugalandets mest meritterte håndballspiller jakter på mer gull. Onsdag er Christian Spanne og Drammen skyhøye favoritter mot HHK i Sysco Arena.»

Christian Spanne har en høy stjerne i hjembyen. Han debuterte for A-laget til HHK allerede som 16-åring. Etter to sesonger i 1. divisjon med HHK, gikk ferden videre til Stord og eliteserien. Der ble han i én sesong før han ble hentet til DHK hvor han har vært med på å ta hjem både junior- og seniorgull  i NM.

I 2009 møttes Haugaland og DHK til NM-dyst.  Da vant DHK hele 45-28.

DHK må finne seg i å ha et solid favorittstempel etter gode resultater både i treningskamper og i serien.  Men «cup er cup» heter det og slike kamper lever ofte sitt eget liv uavhengig av hva som betraktes som normalt.  Haugaland kommer uten forventningspress og håper nok på å kunne skape feststemning i SYSCO arena.