Endelig seier i Bodø! – Drammen

Endelig seier i Bodø!

DHK vant 31-27 etter en solid sluttspurt

DHK fikk endelig en seier i Bodø, etter mange knepne tap de siste sesongene.  Etter en god start, der laget ledet 8-4 og 12-9, kom en rotete periode med mange tekniske feil de siste 10-12 minuttene i 1. omgang.  Kun 1 mål scoret DHK i denne perioden.  Tap av ball gjorde at Bodø fikk mange kontringer og hjemmelaget tok over ledelsen med 14-13 til pause.  Godt spill av målvakt Kolstad Holm i denne perioden, gjorde at ledelsen ikke var større.
I 2. omgang fikk DHK orden på angrepsspillet igjen.  Anført av en glimrende Gøran Sørheim tok DHK tilbake ledelsen og økte denne. 7 mål ledet DHK med på det meste.  Solide var også Johannes Hippe og Aksel Horgen som begge scoret 8 mål.  Andreas Bjørkman-Myhr kom inn i pausen og sto en ny flott omgang i mål.  Bodø fikk redusere noen ganger i sluttminuttene men seieren var på dette tidspunktet aldri truet og DHK vant fortjent 31-27.

Kristian Kjelling uttaler:  «Vi har veldig gode perioder og veldig rotete perioder men alt i alt sterkt å vinne på bortebane mot Bodø. Her tror jeg mange vil miste poeng.»

Bødø-DHK 27-31 (14-13)

DHKs lag: Mathias Kolstad Holm, Erik Alm (1), Kristoffer N. Olsen, Hermann Vildalen, Joakim Hykkerud (6), Andreas Björkman-Myhr, Thomas Horneland Boilesen, Gøran Sørheim (BB) (7), Espen Gommerud Våg, Erik Johannes.Hippe (8), Aksel Horgen (8), Oskar Olafsson (1), Lasse Larsen, Ola Hoftun Lillelien.

Bodøs toppscorer: Djorde Djekic