DHK videre i NM – Drammen
Foto: Nils Maudal

DHK videre i NM

Vant til slutt 35-23 (18-11) over St. Hallvard HK.

DHK var egentlig aldri truet i 3. runde kampen mot St. Hallvard HK i Reistad Arena søndag kveld. SHK reduserte riktignok DHK’s 2-0 ledelse til 2-2, helt i begynnelsen av kampen, men etter dette dro DHK i fra sakte men sikkert. Stillingen til pause var komfortable 11-18.

Kristian Kjelling benyttet anledningen til å rullere på hele laget og det var aldri noen tvil om hvor seieren ville havne.  Med sluttresultatet 23-35 viste Kjellings menn at de er bra i rute 3 dager før seriestart, der laget møter FyllingenBergen i Drammenshallen onsdag 6. september.

Gøran Sørheim ble kåret til DHK’s beste og ble DHKs toppscorer med sju mål.

I St. Hallvard ble William Vangen og Jørgen Jansrud mestscorende med sine fem mål hver.

3. runde i NM, håndball, herrer:

St.Hallvard – Drammen HK  23-35    (11-18)

DHK: Mathias K. Holm og Andreas Myhr – Erik Alm 1 , Hermann Vildalen 6, Christian Spanne 2, Kristoffer Olsen , Aksel Horgen 4, Joakim A. Hykkerud 5, Johannes Hippe 5, Jesper Hagen, Gøran Sørheim 7, Espen G. Våg 1 , Oskar Olafsson 2, Lasse Thorsbye, Thomas H. Boilesen.