Klart for nabo oppgjør i 3. runde i NM – Drammen

Klart for nabo oppgjør i 3. runde i NM

Vil DHK fortsette den gode trenden fra treningskampene?

Så er det klart for nok et spennende oppgjør mot St. Hallvard HK. Denne gang står det om retten til å gå videre i NM. Forrige sesong vant DHK begge oppgjørene i GrundigLigaen, men mye har skjedd siden den gang. DHK har styrket laget betraktelig og oppnådd svært gode resultater mot lag som danske Bjerringbro og Mors-Thy og mot Haslum og Halden.

Det rapporteres at Gøran Sørheims retur til klubben har gitt DHKs spill en helt ny dimensjon. Sammen med nye spillere som Joakim Hykkerud, Herman Vildalen, Aksel Horgen og Andreas Myhr, framstår laget som langt mer komplett og vi tror drammenserne kan glede seg til spektakulær håndball ut over høsten. Etter 6 år i «skyggenes dal» er det grunn til å tro at DHK kan være med å kjempe i toppen av norsk liga.
SHK har også vist gryende form med gode resultater i oppkjøringen. Det er derfor grunn til å vente et spennede oppgjør i Reistad Arena kommende søndag og vi oppfordrer flest mulig å møte opp for å lage en skikkelig cup-fest i Reistad Arena – søndag 3. september kl. 19.00

NB! For dem som ønsker «full pakke» kan man se Glassverket ta i mot Vipers kl. 17.00 – samme dag – samme sted!