«Høstjakta» er i gang – Drammen

«Høstjakta» er i gang

Vil "nye" DHK kunne kjempe om medalje i år?

Onsdag 26. juli kunne DHKs trener, Kristian Kjelling, mønstre 2017-troppen for første gang.  Første trening gikk med til å teste om gutta hadde gjort jobben i løpet av sommeren, og det hadde de.  Det meldes om «skikkelig trøkk» fra første kast med ballen.  Det vil utvilsomt bli langt hardere kamp om plassene kommende sesong og spillerne ønsker naturlig nok å vise seg fram.

Troppen i år  består av kjernen fra i fjor, nye «gamle» og nye «nye».   De fleste har nok fått med seg at Gøran Sørheim og Joakim Hykkerud er tilbake i Drammen og at nye talentfulle unge spillere som f.eks. Aksel Horgen (kant) og Andreas Myhr (keeper) mønstrer DHK-drakta for første gang.

Med de nye signeringene er DHK tippet høyt opp på tabellen – vi venter alle i spenning.  Treningskampene framover vil kanskje gi en pekepinn?

Av aktiviteter framover kan nevnes:

4-6 august.
Santa Kristina Cup på Trysil der DHK møter Elverum, Haslum og Kolstad.

10-13 august.
Treningsleir i Son

17-20 august.
Treningsleir i Halden
DHK møter Midtjylland, Mors Thy og Halden

22. august.
NM-kamp mot Glassverket IF

24-27 august.
Treningsleir i Danmark
DHK møter BSV og Mors Thy