Aksel Horgen er klar for DHK – Drammen

Aksel Horgen er klar for DHK

Den tidligere Follo og Haslumspilleren har signert en 2 års kontrakt med klubben.

Høyrekanten Aksel Horgen har valgt DHK som sin nye arbeidsgiver de neste 2 sesongene.  20-åringen har en rekke aldersbestemte landskamper og ble norgesmester med Haslumi desember. Han var også med på laget som tok sølv i serien og sluttspillet i 2016.

Kristian Kjelling sier følgende om signeringen: «Aksel er en av de meste spennende typene på høyrekanten nå i Norge. Stort talent med bra fysikk og er en måljeger. Gleder oss til å få han i gang.»

Det er tydelig av Kristian Kjelling og DHK er på vei til å bli et attraktivt valg for mange unge spillere om dagen.  Signeringen av Hykkerud og Sørheim tidligere i år har nok heller ikke gått norske håndballspillere «hus forbi».

Velkommen til oss Aksel og lykke til.