CENIKA forlenger sitt generalsponsorat i DHK – Drammen

CENIKA forlenger sitt generalsponsorat i DHK

Les mer om CENIKA i vår artikkel i dag

DHK har den store glede å kunne presentere vår generalsponsor for sesongen 2017/2018.

Nok en gang er det CENIKA v/ daglig leder Svein Tore Moe som blir vår generalsponsor, noe vi setter stor pris på, sier Arne Dokken, daglig leder i DHK.
«Det er med stolthet og ydmykelse vi har klart å få med vår største samarbeidspartner gjennom mange år, CENIKA, også for kommende sesong. Daglig leder i CENIKA Svein Tore Moe har vært den største samarbeidspartneren i DHK i flere år og vi setter stor pris på hans engasjement for topphåndball i Drammen og DHK. Uten CENIKA som generalsponsor, ville ikke DHK vært med i topphåndballen i Norge.»

CENIKA og DHK har samarbeidet godt over flere år og begge parter ønsker i felleskap å utvikle samarbeidet.

Daglig leder i CENIKA, Svein Tore Moe sier følgende om samarbeidet:

«Cenika har fokus på at ungdom skal holde seg i idretten lengst mulig. Vi er derfor aktive sponsorer både til toppidrett og breddeidrett. Uten forbilder og eliteklubber, vil ikke de unge ha forbilder å strekke seg etter og se opp til. Vi synes derfor det et veldig viktig at vi har en toppklubb i Drammen distriktet, som kan motivere og engasjere både unge spillere og andre. Avtalen vi har undertegnet forplikter også DHK til å fortsette sitt arbeide mot lokale lag. Jeg vet de gjør dette med glede og entusiasme.
Vi tror som vanlig på en topp 3 plassering kommende sesong og gleder oss til å følge med fremover.»