DHK ute av sluttspillet – Drammen
Foto: Håkon Hallingstad

DHK ute av sluttspillet

Elverum videre med klar margin

Selv om Elverum har stått i mediastormen de siste dagene og valgte å la både trener Apelgren, og spillerne Øverby og Bliznac stå over kampen, noe som tyder på at de har godtatt dommen fra NHF, hadde laget ingen problemer med å ta seg videre i sluttspillet på bekostning av DHK.

DHK ble simpelthen et nummer for små i dagens kamp i Drammenshallen.  29-20 stod det på tavla når sluttsignalet gikk.  Dermed ble det påskeferie for drammensgutta som snart kan begynne å planlegge for neste sesong.

DHK-Elverum 20-29 (10-15) Sammenlagt 42-56.

DHKs lag: Mathias Kolstad Holm og Kristian Hansen Skaug – Erik Alm, Christian Spanne, Tobias Glemming 8, Roar Fikse Forbord, Jon-Olav Barland 1, Øyvind Frigstad, Thomas Boilesen 3, Espen Gommerud Våg 2, Oskar Olafsson 3, Lasse Larsen Thorsbye 3, Lars Braskerud, Nicolai T. Henningsen og Ludwig Uggla.

Toppscorer Elverum: Andre Lindboe 7.

Utvisninger: Drammen 3×2 min. Elverum 3×2 min.