Elverum vant 27-22 i første kvartfinale – Drammen

Elverum vant 27-22 i første kvartfinale

DHK med en god kamp i Terningen Arena

DHK gikk aggressivt ut og ledet gjennom  store deler av 1. omgang.  Dette til tross, Elverum avsluttet med en fin scoring fra kanten og tok ledelsen 12-11 til pause.

Etter pause fortsatte DHK med godt spill og ledet 12-14, før Elverum fikk summet seg og utliknet til 15-15 etter 7 minutter.  Etter dette viste hjemmelaget hvorfor de ble seriemestre.  Tempoet ble skrudd opp noen hakk og DHK ble gradvis hektet av i kampen.  15-15 ble til 20-16 og etter dette kontrollerte Elverum kampen.

På en kveld der alle de 3 andre favorittene tapte på hjemmebane, viste Elverum at de, tross alt bråket i senere tid, er soleklare favoritter til sluttspilltittelen.

DHK møter Elverum i 2. kvartfinale i Drammenshallen 5. april kl. 18.00.  Skal DHK ta seg videre må den kampen vinnes, ellers er sesongen over for i år.

Mathias Holm og Andre Lindboe ble av juryen i Terningen Arena kåret til sine respektive lags beste spillere. Forøvrig var dette en kamp med god innsats av mange spillere. Olafsson og Boilesen endte begge med 5 fine scoringer og i forsvar ruvet Våg.

Sluttspillet, håndball menn, 1. kvartfinale: 
Elverum-DHK 27-22 (12-11)

Terningen Arena

DHKs lag: Mathias Kolstad Holm og Kristian Hansen Skaug – Erik Alm 3, Christian Spanne 2, Tobias Glemming 3, Roar Fikse Forbord 1, Jon-Olav Barland, Johannes Hippe 1, Øyvind Frigstad, Thomas Horneland Boilesen 5, Theodor Nikolai Kortvedt, Espen Gommerud Våg, Oskar Olafsson 5, Lasse Larsen Thorsbye 2, Lars Braskerud, Nicolai T. Henningsen.

Toppscorer Elverum: Josef Pujol og Andrè Lindboe, 6 hver.

Utvisninger: Elverum 2×2 min. DHK 2×2 min.