Ny spiller, forlenger med DHK – Drammen

Ny spiller, forlenger med DHK

Spanne, med i ett år til!

I forrige uke ble det klart, Christian Spanne forlenger med ett år og blir med ut 2017-2018 sesongen.

Hovedtrener, Kjelling er glad for å ha med en av veteranene videre:

– Spanne har flere kvaliteter som gjør vi vil ha med han videre.Først og frems så har han mye erfaring, noe som er viktig i en god mix, i tillegg besitter Christian, flere spennende sider som gjør han uforutsigbar på banen.

Spanne er selv godt fornøyd og har stor tro på neste sesong.

– For meg var ingen andre klubber aktuelle på dette tidspunktet i karrieren. Jeg synes det er en god stemning i klubben nå og liker veldig godt hvordan trenere og styret jobber.

Hva tenker du om neste sesong?

– Jeg føler det bor mer i meg og at jeg kan ta enda noen skritt videre. Jeg er også veldig spent på de nye signeringene, Hykkerud og jeg vokste praktisk talt opp i denne klubben, så jeg gleder meg veldig til å spille med han igjen.