Espen signerer ny kontrakt! – Drammen
Espen er klar for to nye år i den blå drakten.

Espen signerer ny kontrakt!

- Han er en våre største krigere.

Vi starter uken med en gladnyhet. Espen Gommerud Våg har signert to nye år med Drammen Håndballklubb.

Jeg er veldig fornøyd med denne forlengelsen. Dette er en klubb jeg har tilbrakt mange år i og trives veldig godt i Drammen. 

Spilleren selv ser lyst på fremtiden og har stor tro på laget neste sesong.

– Det ser ut som at vi får et spennende lag neste sesong og det var helt klart en faktor for at dette var et valg jeg var trygg på. Nå har vi jo signert Joakim Hykkerud; han og jeg spiller jo i samme posisjon så jeg forventer tøff konkuranse der, men jeg skal gripe muligheten til å lære masse.

Hovedtrener Kjeling gleder seg over forlengelsen.

– At vi har fått signaturen til en av våre aller største krigere, er noe som gleder meg personlig veldig som trener. Espen legger alltid hjertet inn i kamper og trening, rett og slett trenerens drøm når det gjelder å trene og stå på. Han er virkelig en man vil ha med seg i krigen hver eneste gang. Så at vi får ha Espen i minst 2 år til i den blå trøya betyr veldig mye. Utviklingen hans har vært enorm og vil bare fortsette da alt han foretar seg gjøres 100%.