Stortap for Haslum – Drammen

Stortap for Haslum

DHK tapte 17-34 i "senkveld" oppgjøret i Drammenshallen.

DHK møtte Haslum i 18. serierunde i GrudigLigaen søndag kveld. Det ble en nedslående opplevelse for gutta fra Drammen.  Etter en jevn start der lagene fulgte hverandre til 3-3, sa Haslum «takk for følget» og vant resten av omgangen 15-7.

10-18 til pause ble til 17-34 ved full tid.  Haslum var best i alt og vant fortjent.

Kristian Kjelling oppsummerer det slik: «I dag stemmer ingenting. Vi er ikke der vi skal være, og vi er rett og slett ikke til stede i kampen. Det gjelder ikke bare to eller tre spillere, men hele laget.»

Skal det bli flere poeng i løpet av de 3 siste kampene må det helt annen innstilling til.

DHK-Haslum 17-34 (10-18)

DHKs lag: Mathias Kolstad Holm og Kristian Hansen Skaug – Erik Alm 6, Christian Spanne, Tobias Glemming, Johan Vik Mathisen, Roar Fikse Forbord 1, Johannes Hippe 4, Øyvind Frigstad 2, Thomas Boilesen 1, Espen Gommerud Våg 1, Oskar Olafsson 2, Lasse Larsen Thorsbye, Jon-Olav Barland, Ludwig Uggla og Lars Braskerud.

Toppscorer Haslum: Vegard Sørlie Tennfjord 6.

Utvisninger: DHK: 3×2 min. Haslum 3×2 min.