Lokalgutt forlenget med DHK – Drammen
Lasse Larsen Thorsbye er godt fornøyd med å bli med videre.

Lokalgutt forlenget med DHK

- Vi er veldig glad for å ha denne avtalen i boks.

Vi ønsker alle fans en god helg og kommer med en gladmelding, lørdag kveld!

Lasse Larsen Thorsbye har skrevet under på en toårsavtale med DHK. Spilleren selv er meget tilfreds med denne avtalen:

Jeg er veldig glad og stolt over å skrive under 2 nye år for DHK! Jeg har stor tro på at klubben vil bygge seg opp over tid ved å utvikle og i unge spillere tillit. Og dette er hovedgrunnen til at jeg vil bli her, i tillegg har jeg stor tro at styret, administrasjon, oss spillere, Kristian og Vegard vil trekke i samme retning og gjøre DHK til en storklubb igjen!

Hovedtrener, Kristian Kjelling liker godt ideen og ha med seg lokale gutter videre:

Lasse er en av de mest spektakulære spillerne vi har. Han er lokal og har virkelig tatt steget inn som eliteserie spiller i år. Så vi er veldig glade for at Lasse er med videre og er sikker på han kommer til å fortsette å bidra med underholdende og viktige mål for DHK.