Elverum ble for sterke – Drammen

Elverum ble for sterke

DHK hang godt med i en omgang men tapte til slutt 29-20

DHK tok i mot Elverum til seriekamp i Drammenshallen onsdag kveld.  Laget fra Hedemark har vært nærmest suverene i årets serie. I tillegg har man hatt suksess i europacupen.

DHK hang godt med i 23 minutter. Da ledet drammenserne 11-10.  Avslutningen på 1. omgang ble dessverre ikke like god og Elverum kunne gå til pause med 15-11 ledelse.  I annen omgang dominerte Elverum stort og hadde etterhvert full kontroll på kampen. 29-20 sto det det på tavla da sluttsignalet gikk. Da var også seriemesterskapet sikret for gutta fra Hedemark.

DHK-Elverum 20-29 (11-15)

DHKs lag: Mathias Kolstad Holm og Kristian Hansen Skaug – Erik Alm 6, Christian Spanne 1, Tobias Glemming 2, Roar Fikse Forbord 1, Johannes Hippe 2, Øyvind Frigstad, Thomas Boilesen 6, Espen Gommerud Våg 1, Oskar Olafsson 1, Lasse Larsen Thorsbye, Jon-Olav Barland, Kristoffer Talsnes, Nicolai Henningsen og Lars Braskerud.

Toppscorer Elverum: Tamas Ivancsik 6.

Utvisninger: DHK: 4×2 min. Elverum 5×2 min.