Håndballskolen – vinter 2017 er i gang! – Drammen
Håndballskole i Drammenshallen

Håndballskolen – vinter 2017 er i gang!

Vinterens kanskje største høydepunkt for mange små, er håndballskolen i regi av Drammen Håndballklubb

Glade barn og gode instruktører i skjønn harmoni i, Drammenshallen.

Her vil, morgendagens stjerner få tett oppfølging av instruktørene Kristian Kjelling, Mathias Kolstad Holm, Johannes Hippe, Erik Alm, Oskar Olafsson; og i løpet av uken vil alle spillere på A-laget komme innom og hjelpe til. Hovedtrener, Kristian Kjelling lover fokus på trening, utvikling lek og moro; håndball skal selvfølgelig være gøy! Uten mat og drikke duger helten ikke, og på Instagram og vår Facebook-side – kan nysgjerrige foreldre få bekreftet at vi ikke lar de unge og håpefulle gå for lut og kaldtvann. Vi håper alle små og store, får en positiv opplevelse – og vi kommer tilbake med reaksjoner senere i uken. Følg med!