DHK rotet bort poengene mot Bodø – Drammen

DHK rotet bort poengene mot Bodø

Hadde flere "matchballer" i sluttminuttene men tapte til slutt 24-23

DHK kom fint i gang i bortemøtet med Bodø HK onsdag kveld.  Laget tok ledelsen fra start og var i føringen med 6-10 utover i første omgang. Et par skudd bom gjorde at Bødø kunne redusere til 8-11 til pause.

Starten av annen omgang ble en liten katastrofe da DHK i undertall klarte å bytte feil 2 ganger på rad (!).  Bodøværingene lot seg ikke be to ganger da de ble invitert inn i kampen. Plutselig var stillingen 12-12 og DHK så ut til å ha mistet både rytme og fasong.  Bodø økte til 19-15 og hadde sermed fått kampen inn i sitt spor.

Men DHK ga aldri opp.  4-måls ledelsen ble gradvis spist opp og 4 minutter før slutt utliknet drammenserne til 22-22.  Avslutningen av kampen ble dramatisk. Begge lag pådro seg utvisninger.  Bodø tok ledelsen 23-22 men DHK svarte med  ny scoring 23-23.  Så fikk Bodø en utvisning for feil innbytte.  DHK fikk overta ballen minuttet før slutt og Hippe var igjennom men bommet.  Så var det Bodø sin tur. 10 sekunder før slutt spilte de seg igjennom og tok ledelsen 24-23.  DHK stormet i angrep og på vei mot mål ble DHKs spiller taklet utover sidelinjen.  Resultat Rødt og bått kort til Bodø – straffekast til DHK.

Erik Alm fikk sjansen til å utlikne på overtid, men den ellers så sikre straffeeksekutøren satte ballen rett på Bodøs målvakt.  Enorm jubel for hjemmelaget og enorm skuffelse for DHK-gutta.

Dette var en kamp der mulighetene for poeng var mange, men marginene manglet.  Gledelig at forsvar og målvakt i perioder fungerte veldig bra.  Verdt å ta med seg i serie innspurten.

Bødø-DHK 24-23 (8-11)

Bodø Spektrum

DHKs lag: Mathias Kolstad Holm og Kristian Hansen Skaug – Erik Alm 7, Christian Spanne 2, Tobias Glemming 1, Roar Fikse Forbord, Johannes Hippe 1, Øyvind Frigstad, Thomas Boilesen 5, Jesper Hagen 2, Espen Gommerud Våg 1, Oskar Olafsson 3, Lasse Larsen Thorsbye 1 og Lars Braskerud.

Toppscorere Bodø: A. Wesby 6 og B. Aziz 6.

Utvisninger: Bodø: 4×2 min pluss rødt kort. DHK 5×2 min.