DHK gikk på et stortap for Bækkelaget – Drammen

DHK gikk på et stortap for Bækkelaget

Tapte hele 34-24 i søndagens seriekamp

DHK-gutta gikk på en skikkelig «smell» mot formsterke Bækkelaget i gårsdagens seriekamp i Oppsal Arena.  Bækkelaget tok kommandoen fra start og var raskt oppe i en 4 måls ledelse som bare økte på gjennom omgangen.  I en kort periode maktet DHK å redusere BSK ledelsen fra 13-5 til 14-9, men dette var også det nærmeste DHK kom i denne kampen.  BSK økte til 18-10 til pause.

Etter pausen hadde BSK full kontroll og kunne etterhvert matche hele spillerrekka noe som vel bidro til at seieren ikke ble større en 10 mål. Debutanten Thomas Boilesen var et lyspunkt oppe i det hele. Han scoret 4 mål og ble kåret til DHK’s beste.

DHK-gutta skal ut i viktig hjemmekamp mot Kolstad allerede på onsdag.  Skal det bli seier her kreves en langt bedre innsats enn det som ble vist i Oppsal Arena.

Bækkelaget – Drammen 34-24 (18-12)

DHK: Mathias Kolstad Holm og Kristian Hansen Skaug – Erik Alm 2, Christian Spanne, Tobias Glemming 1, Roar Fikse Forbord 1, Johannes Hippe 5, Øyvind Frigstad 2, Thomas Boilesen 4, Kristoffer Talsnes, Jesper Hagen 2, Espen Gommerud Våg 4, Oskar Olafsson 3, Lasse Larsen Thorsbye, Lars Braskerud, Nicolai Henningsen.

Toppscorer BSK: Magnus Abelvik Rød og Kevin Gulliksen 6.

Utvisninger: BSK 3 x 2 min., DHK 2 x 2 min.