DHK vant kampen mot Falk Horten – Drammen

DHK vant kampen mot Falk Horten

DHK avsluttet best og vant tilslutt 30-23

Over 800 tilskuere møtte opp på førjulskampen som ble spilt lørdag kl. 15.00 i Drammenshallen.
DHKs sponsor Carlsen&Fritzøe hadde invitert til gratis inngang, pølser og konkurranser for barna og det falt tydeligvis i smak.

Falk scoret først men DHK førte resten av omgang og ledet 13-12 til pause.  2 omgang ble nervepirrende jevn og på stillingen 19-19 benyttet Falk anledningen til å ta ledelsen.  Kampen sto å vippet men DHK avsluttet klart best.  Hele 30-23 ble sluttresultatet og en særdeles viktig seier var i havn.

Drammen HK – Falk Horten 30-23 (13-12)

Dommere: Sigurdur Hjötur Prastarson og Heimir Örn Arnason

DHK: Mathias Kolstad Holm (BB), Erik Alm 6, Christian Spanne 1, Johan Vik Mathisen, Tobias Glemming 2, Roar Fikse Forbord 1, Jon-Olav Barland, Kristian Hansen Skaug, Johannes Hippe 5, Øyvind Frigstad, Kristoffer Talsnes, Jesper Oliver Hagen 2, Espen Gommerud Våg 6, Oskar Olafsson 5, Lasse Larsen Thorsbye 2.

Toppscorere Falk Horten:  Magnus Fredriksen 4, Eirik Gilje 4 og Steffen Berg Løkkebø 4.

Utvisninger: Drammen 3×2 minutter. Falk Horten 5×2 minutter.