Braktap i Arendal – Drammen

Braktap i Arendal

Blytung førsteomgang ga 9 målstap

DHK gjestet ØIF Arendal i kveldens kamp i GrundigLigaen.  Lagen fulgte hverandre til 2-2, men etter dette handlet det meste om hjemmelaget.  Hos DHK florerte det med tekniske feil og svake avslutninger. ØIF kunne kontre inn mål etter mål og midtveis i første omgang lyste det 13-4 til hjemmelaget på tavla og kampen var i realiteten avgjort.  Pauseresultatet var hele 19-9.

Annen omgang ble en ren formalitet – lagene scoret like mange ganger og dermed endte kampen 31-22.

DHK-trener, Kjelling, mener det er de 30 svakeste minuttene laget har levert denne sesongen og peker på en problematisk forberedelsesperiode, med flere skader.  Johannes Hippe spilte ikke, etter skaden han pådro seg mot Halden.

ØIF Arendal – Drammen 31-22 (19-9)

DHK: Mathias Kolstad Holm, Kristian Hansen Skaug og Ludwig Uggla – Erik Alm 10 (DHKs beste), Christian Spanne 5, Johan Vik Mathisen, Tobias Glemming, Roar Fikse Forbord 1, Øyvind Frigstad, Theodor Nikolai Kortvedt 1, Jesper Hagen, Espen Gommerud Våg 1, Oskar Olafsson 2, Lasse Larsen Thorsbye 2, Nicolai Henningsen.

Toppscorer ØIF Arendal: August Pedersen 7.

Utvisninger: ØIF Arendal 4 x 2 min., DHK 4 x 2 min.