Elverum med full kontroll i Terningen Arena – Drammen

Elverum med full kontroll i Terningen Arena

DHK tapte 32-26 i kveldens GrundigLiga kamp

Elverum ble som forventet et godt nummer for store for DHK i kveldens kamp i GrundigLigaen.  Norges beste herrelag for tiden gikk rett i ledelse med 5-1 før DHK hadde en god periode og utliknet ledelsen. Mot slutten av 1. omgang dro hjemmelaget på nytt i fra og sørget for ledelse 17-12 til pause.

Etter pause økte Elverum sin ledelse og dermed ble 2. omgang en ren formalitet. Hjemmelaget slappet litt av i sluttminuttene og DHK kunne redusere ledelsen til 32-26.  DHK blir dermed stående med sine 4 poeng mens hjemmelaget tok sin 7 strake seier og leder GrundigLigaen med klar margin allerede.

Elverum – DHK 32-26 (17-12)

DHK: Mathias Kolstad Holm og Kristian Hansen Skaug – Erik Alm (4), Christian Spanne (1), Tobias Glemming (2), Jon-Olav Barland, Johannes Hippe (2), Øyvind Frigstad (5), Theodor Kortvedt, Kristoffer Talsnes (1), Jesper Hagen (3), Espen Gommerud Våg (2), Oskar Olafsson (5), Lasse Larsen (1), Lars Braskerud, Ludwig Uggla.

Toppscorer Elverum: Erik Toft (6)

Utvisninger: Elverum: 2 x 2 min. DHK: 4 x 2 min