DHK tapte på målstreken – Drammen

DHK tapte på målstreken

Kolstad vant 27-26 etter scoring 15 sekunder før slutt.

Kampen mot Kolstad ble jevn og spennede, men Kolstad avsluttet best og dermed ble begge poengene igjen i Trondheim.  DHK kom godt i gang og ledet 3-1 før hjemmelaget overtok og ledet med 3 mål på det meste.  Stillingen til pause var 15-14.  I 2. omgang stod drammensgutta bedre i mot i forsvar og mot slutten av 2. omgang leder DHK i en periode med 2 mål.  Desverre ble de noen bomskudd mot slutten av kampen og dermed kunne Kolstad avgjøre til sin fordel.  Synd for DHK som absolutt hadde muligheten til å ta 2 nye poeng.  Det er imidlertid nye muligheter om en uka da DHK får besøk av Bodø.

DHK: Mathias Kolstad Holm og Kristian Hansen Skaug – Erik Alm 3, Christian Spanne 2, Tobias Glemming 3, Roar Fikse Forbord, Jon-Olav Barland, Johannes Hippe 5, Øyvind Frigstad 2, Kristoffer Talsnes, Jesper Hagen, Espen Gommerud Våg 1, Oskar Olafsson 10, Lasse Larsen, Lars Braskerud.

Utvisninger: Kolstad 3 x 2 min., DHK 2 x 2 min.